QiYi Three Kingdoms Magnetic Klotski

(1 vásárlói értékelés)

18.990 Ft

Availability: Készleten

Cikkszám: Rubik-kocka-211 Kategória: Címke:

A Three Kingdoms Magnetic Klotski nagy pontosságú forma és minőség jellemzi, és a fa textúráját is adja. Ez az új Klotski a “Thermal Transfer Technique” funkcióval rendelkezik a karaktereken, amely élénkebb színeket és jól látható harmadik dimenziót biztosít. A technika javította a sarokvágást és sima érzést ad a kocka megoldása közben. Ebben a mágneses Klotski-darabkák a táblához rögzíthetők, ami optimalizálhatja a Klotski hagyományos megoldási módját. A másodpercenkénti fordulatszám (TPS) csökkentése, a kopás csökkentése és az élettartam meghosszabbítása érdekében a táblára M-olajjal kenhető.

A QiYi Klotski 1 táblából és 10 darabból áll, nevezetesen Caocao, Zhanfei, Machao, Huangzhong, Zhaoyun, Guanyu és 4 katonából.

A mágneses Klotski négy fő előnye a következő:

A bábuk nem esnek le könnyen.
Irányítható.
Pontos pozícionálás.
Csökkenti a megoldási időt.

QiYi Three Kingdoms Magnetic Klotski termékről 1 értékelés

  1. Barnaby

    Tetszik, hogy nagyon jól készült, nem olcsó műanyag és nagyon erős tokban van. A mágnesek elég erősek ahhoz, hogy a darabok ne essenek ki, de könnyen elcsúsztathatók. Egy füzet is tartozik hozzá, amelyben különböző elrendezések vannak, némelyik megoldás nehezebb, mint a többi. Elég nehéz és terjedelmes a tokkal együtt, így nem annyira utazóbarát. Összességében nagyon szeretem a kingdoms klotski, mert a minősége és a többféle megoldási mód kiváló.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart