2x2 pyraminx kirakása

2×2 Pyraminx Kirakása Magyarázattal

2x2 Pyraminx Kirakása Magyarázattal

A 2×2 Pyraminx kirakása nagyon egyszerű és egy kis iránymutatással és gyakorlással mindenki meg tudja tanulni. Most néhány rövid lépésben megmutatjuk, hogy hogyan kell megcsinálni, hogy minél hamarabb belevághass a 2×2-es Pyraminx karrieredbe!

Mi az a 2x2 Pyraminx?

A 2×2 Pyraminx, egy Pyraminx variáció, amely egyszerűbben kirakható, mint a hagyományos, 3×3 pyraminx, ugyanis csak 8 elemből áll. Ebből 4 középelem és 4 sarok elem. A logikai játékot több irányba is lehet forgatni, ezért összekevert állapotban nem feltétlenül lesz Pyraminx alakja.

2x2 Pyraminx kirakása - lépések

A kirakás öt egyszerű lépésre bontható fel, amelyeket könnyedén el lehet sajátítani. Lehet, hogy elsőre furcsa lesz a kocka forgatása, de hamar meg lehet tanulni.

2×2 Pyraminx kirakásának lépési:

  1. Pyraminx forma kirakása
  2. Sárga sarkok elhelyezése
  3. Sárga sarkok megfordítása
  4. Csúcs megfordítása
  5. Közepek cseréje

2x2 Pyraminx kirakása - videó

Készítettünk egy részletes oktató videót a 2×2 Pyraminx kirakásáról, amivel hamar meg tudod tanulni a kirakást és a két egyszerű algoritmust, amire szükséged lesz.

Honnan tudod 2x2 Pyraminxot beszerezni?

Ha megtetszett a 2×2 Pyraminx vagy csak egy újat szeretnél, akkor a versenykocka.hu boltból pillanatok alatt hozzád kerülhet egy kiváló minőségű Pyraminx.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart