GAN 12 MagLev

59.990 Ft

Cikkszám: gan12_maglev Kategória:

GAN 12 MagLev

AZ ÚJ 2021-es GAN 12 M MAGLEV a Gan Cube új zászlóshajója. A GAN 12 MagLev 3×3 a 3×3-as innováció és a design csúcsán van. Ez az a verseny kocka, amit minden speedcuber szeretne a karácsonyi zoknijában. Ez a változat fényes külső felülettel rendelkezik.

Az új 2021-es prémium zászlóshajó, a GAN 12 M MAGLEV kiadása a szuper népszerű GAN 11 M Pro verseny kocka összes nagyszerű innovációját magában foglalja, és bevezeti az új GAN Magnetic Core 2.0 + MAGLEV technológiát. A Maglev technológia ellentétes irányú mágneseket használ, hogy a rugó érzetét imitálja, miközben csökkenti a súrlódást és a rugózást.

Ez a mágneses lebegés bajnokoknak született. A vonzásból és taszításból gyors váltás és könnyű fordulat. Rendkívül alacsony ellenállás teszi a gyors fordulást csodaszerűvé.

A MAGLEV (Magnetic Levitation) ugyanazt a technológiai koncepció, amely lehetővé teszi a kínai gyorsvonatok számára, hogy elérjék a 600 km-es sebességet!
A vonzásból és taszításból gyors váltás és könnyű fordulat. Rendkívül alacsony ellenállás teszi a gyors fordulást csodaszerűvé.

A MAGLEV (MaGLEV – Magnetic Levitation) ugyanaz a technológiai koncepció, amely lehetővé teszi, hogy a kínai golyóvonatok elérjék a 600 km-es sebességet!

Maglev fő jellemzői:

– Új Maglev GES rendszer (nincs rugózaj!)

– Könnyű 66g teljesített fiktív anyagokkal

– 36 típusú numerikus hangolás 6 beállítási lehetőség 6 feszültségi szint

– UV bevonatú külső felület

– 90 fokos cornercut

– 30 fokos automatikus igazítás

– Aláírás méhsejtes belső kialakítás

– Új mágneses mag 2.0

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GAN 12 MagLev” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart