MoYu RS3M 2021 3X3 (MagLev)

24.990 Ft

Cikkszám: rubik-verseny-kocka-069 Kategória:

MoYu RS3M 2021 3×3 (MagLev)

A teljesen új MoYu RS3M 2021 mágneses verseny Rubik kocka MagLev technológiával egy innovatív fejlesztés a 3×3-as kockák első számú választása a nagyon népszerű MoFang Jiaoshi RS3M 2020 verseny kocka utódja.

Ez az egyik első gyárilag gyártott verseny kocka, amely forradalmian új mágneses lebegtetéses feszítő rendszert használ az RS3M-ben és gyakorlatilag minden más valaha gyártott verseny kockában használt korszerű rugós feszítő rendszer helyett.

(Érdekesség: A mágneses lebegtetés ugyanaz a technológiai koncepció, amely lehetővé teszi, hogy a kínai gyorsvonatok elérjék a 600 km/h-ás sebességet!)

Az új MagLev technológiával két taszító mágnesnek kell lennie, amelyek létrehozzák a szükséges kompressziót és feszültséget, hogy a kocka feszítő rendszereként működjenek.

Ettől a frissítéstől eltekintve a kocka lényegében pontosan ugyanaz marad, mint az eredeti RS3M. Természetesen a mágnesek körülbelül további 5 grammal növelik a kocka súlyát, így ez a kocka valamivel nehezebb, mint az előző modell.

A kerek-négyzetes középső kialakítás jobb stabilitást biztosít a megoldás során.

Csökkentett belső érintkezési felület minden egyes darabon, valamint az anti-sticky kialakítás jobb stabil érzetet eredményez, és véget vet a tapadási problémának.

A csodálatos ár és a lenyűgöző teljesítmény miatt ez egy nagyszerű választás minden olyan rajongó számára, aki egy nagyszerű 3×3-as szuper kockát keres.

 

A dobozban:

Magic Cube
Kézikönyv
Kártya
A tervező aláírása kártya
Rugószabályzó
Beállító eszköz
Csavarhúzó
Kockaállvány (véletlenszerű szín)

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MoYu RS3M 2021 3X3 (MagLev)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart