YuXin Treasure Box 3×3

(1 vásárlói értékelés)

15.190 Ft

Availability: Készleten

Cikkszám: Rubik-kocka-271 Kategória: Címkék: ,

A YuXin Treasure Box 3×3 rubik kocka egy kifejezetten erre a célra tervezett, 3×3-as méretű jumbó. A kirakó belsejében egy üreges gömb található, amely a tárgyak tárolására szolgál. A logóval ellátott fehérlapon egy speciális gomb található, amelyet megnyomva az oldala lecsavarható és eltávolítható, így feltárul a kincses doboz tartalma.

Használata: A kincses doboz kinyitásához először oldd meg a 3×3-as feladatot, majd nyomd meg a Fehéroldalon lévő YuXin logós darabot egészen lefelé, és kezdd el az adott réteget az óramutató járásával ellentétes irányba forgatni. az oldalnak fokozatosan le kell csavarodnia. A kincsesdoboz bezárásához helyezze vissza a kupakot, és csavarja az óramutató járásával megegyező irányba, amíg biztonságosan rögzül, majd húzza fel az egész réteget. A YuXin logódarabnak vissza kell pattannia, majd a kockának ismét normálisan kell működnie.

Anyag

Anyagában színezett, Matricás

YuXin Treasure Box 3×3 termékről 1 értékelés

  1. Barnabás

    A legjobb dolog ebben a rubik kockában, hogy csak akkor nyílik ki, ha megoldotta a kirakását. Kis üreggel rendelkezik, ahova kissebb dolgot el lehet dugni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart